Page 1 of 1

Problems With Subtitles for R, S and SuperS

PostPosted: 19 Aug 2014, 20:37
by ChiakiAngel
Hey there. I know that the Stars season shows the colours with no problems, and before I moved to a new computer I was able to view the coloured subs as well for the R, S and SuperS seaons, but for some reason they are all yellow now. I've tried downloading the CCCP and that didn't work, and I also tried the K-Lite Codec Pack and that doesn't work either. I don't like how the yellow looks and I'd much prefer watching it with the coloured subs that I had before. I don't know what else to do. I'm using the VLC player, but I also tried the Media Player Classic that came with CCCP and neither of them seem to show the coloured subs. Help?

Re: Problems With Subtitles for R, S and SuperS

PostPosted: 20 Aug 2014, 07:28
by KAKERU
[quote="ChiakiAngel"]Hey there. I know that the Stars season shows the colours with no problems, and before I moved to a new computer I was able to view the coloured subs as well for the R, S and SuperS seaons, but for some reason they are all yellow now. I've tried downloading the CCCP and that didn't work, and I also tried the K-Lite Codec Pack and that doesn't work either. I don't like how the yellow looks and I'd much prefer watching it with the coloured subs that I had before. I don't know what else to do. I'm using the VLC player, but I also tried the Media Player Classic that came with CCCP and neither of them seem to show the coloured subs. Help?


Hi!

Can you show me a screenshot? I am not sure which version you have but the R1 DVDrips use subtitles direct from the DVD, and the R2 DVDrips use subtitles styled with color by us. So maybe you have the R1 version instead of the R2?

Re: Problems With Subtitles for R, S and SuperS

PostPosted: 22 Aug 2014, 04:51
by ChiakiAngel
That is probably exactly what the problem is. I have the R1 rips. Thanks so much. I'll try download the R2 and see if that makes a difference.

Re: Problems With Subtitles for R, S and SuperS

PostPosted: 22 Aug 2014, 06:31
by ChiakiAngel
That seems to be what the problem was. Thanks so much, it's working now! :)